klub na facebook/u
klub na facebook/u
nazaj na prvo stran
dodaj pod priljubljene
piši e-mail
switch to english
schalter auf deutsch
 

29. dec 2015

 VSE DOBRO V 2016 !!!
Vsem skrbnikom in ljubiteljem nemških dog želimo izpolnitev želj in pričakovanj v prihajajočem letu!

Slovenski klub za nemške doge

11. dec 2015

SEZONA KLUBSKIH RAZSTAV 2016 SE ODPIRA V SLOVENIJI


Ljubljana bo gostila 5. klubsko razstavo nemških dog v soboto, 16. januarja 2016. Slovenski klub za nemške doge bo tako odprl novo sezono klubskih razstav v Evropi. Za sodnika smo povabili v svetu nemških dog zelo cenjenega in uglednega nizozemskega sodnika Petra van Montfoorta.

Klubska razstava bo del pestrega "dogaškega" vikenda, saj bosta v soboto in nedeljo (16. in 17.012016) še dve mednarodni CACIB razstavi. V soboto bo nemške doge sodil izvrsten Joao Vasco Pocas iz Portugalske, v nedeljo pa specialist za pse 2. FCI skupine, srbski sodnik Darko Drobnjak.

Specialna razstava postaja za pse, katerih lastniki bodo z njimi želeli osvojiti Slovenski šampionat v lepoti, izrednega pomena. Novi razstavni pogoji KZS namreč zahtevajo, da je 1 kandidatura CAC osvojena na specialni razstavi. Priložnosti bosta zgolj 2 v vsakem koledarskem letu.

Prijavnica:  http://www.mojpes.net/download/sloddc16012016.doc

Vabljeni!

Slovenski klub za nemške doge

24. sep 2015

 JAVNA RAZPRAVA O PREDLOGU NOVEGA STATUTA KZS


UO KZS je poslal v javno razpravo predlog novega statuta KZS. V klubu smo ga pripravili v elektronski obliki in kdor ga želi, naj se javi na info@sloddc.si, pa mu ga bomo posredovali.
Na isti elektronski naslov lahko do 15.10.2015 posredujete svoje pripombe in razmišljanja, Izvršilni odbor kluba pa bo na njihovi podlagi izoblikoval klubsko stališče do posameznih ureditev v predlogu statuta in predlaganega besedila v celoti.


15. sep 2015

OBVESTILO VZREJNE KOMISIJE ZA NEMŠKE DOGE


Vzrejna komisija za nemške doge obvešča, da je jesenski vzrejni pregled in ocenjevanje zunanjosti zaradi objektivnih okoliščin prestavljen na nedeljo, 11.10.2015.
Aktualni razpis je objavljen na spletnem portalu Kinološke zveze Slovenije (povezava:  www.kinoloska.si/images/nemke%20doge-new.pdf

Slovenski klub za nemške doge je Vzrejno komisijo zaprosil za dodatne informacije in pojasnila k razpisu.  Na zaprošeno še čakamo, ko dodatne informacije in pojasnila prejmemo, jih bomo skupaj z razpisom objavili na klubskem spletnem portalu.

Izvršilni odbor kluba

08. sep 2015

 OBVESTILO O JESENSKEM VZREJNEM PREGLEDU NEMŠKIH DOG


Lastnike nemških dog obveščamo, da je na spletni strani Kinološke zveze Slovenije objavljen razpis za jesenski vzrejni pregled in telesno ocenjevanje nemških dog, ki ga je pripravila Vzrejna komisija za nemške doge (povezava: http://www.kinoloska.si/images/nemke%20doge.pdf).

Slovenski klub za nemške doge je Vzrejno komisijo zaprosil za dodatne informacije in pojasnila k razpisu.  Ko jih prejmemo, jih bomo skupaj z razpisom objavili na klubskem spletnem portalu.

Izvršilni odbor kluba

07. sep 2015

 KLUBSKA RAZSTAVA 2015 JE ZA NAMI


Slovenjegraško letališče je bilo ponovno prizorišče tokrat že 4. klubske razstave s podelitvijo nazivov CAC in Slovenski klubski prvak 2015.
Zelo vročega 29. avgusta se je zbralo 55 nemških dog iz 9 držav in predstavilo švicarski specialistki za pasmo ga. Lisbeth Mach.

In zmagovalci:

BIS - Edita von Hollenstein (Italija)

Puppy BIS - Iskra Sanctus Rochus (Hrvaška)

Junior BIS - Achille (Italija)

Veteran BIS - Alexis Sorbas "The Dogs Of Generations" (Nemčija)

Najlepši par - Achille & Edita von Hollenstein (Italija)

Najlepša vzrejna skupina - "of Xantharpyia" (Madžarska)


Velika zahvala vsem razstavljavcem za udeležbo in, seveda, čestitke zmagovalcem. Prav tako čestitke organizacijskemu odboru za še en vzorno organiziran kinološki dogodek.


Stran: 1
Zadnje noviceArhiv leta 2021Arhiv leta 2020Arhiv leta 2019Arhiv leta 2018Arhiv leta 2017Arhiv leta 2016Arhiv leta 2015Arhiv leta 2014Arhiv leta 2013Arhiv leta 2012Arhiv leta 2011Arhiv leta 2010

Copyright © 2010 Slovenski klub za nemške doge - Vse pravice pridržane