klub na facebook/u
klub na facebook/u
nazaj na prvo stran
dodaj pod priljubljene
piši e-mail
switch to english
schalter auf deutsch
 

SloDDC klubske razstave


Za vsak pasemski klub je klubska razstava izjemnega pomena. Je enkratna priložnost za široko promocijo pasme, za promocijo kluba doma in v tujini, za predstavitev naših psov kakovostnim sodnikom specialistom, za "postavitev ogledala" domači vzreji, za .... Skratka, lastna klubska razstava naredi pasemski klub za "pravi klub".

Vodstvo Slovenskega kluba za nemške doge je imelo pridobitev klubske razstave vseskozi pred očmi, številne aktivnosti kluba so bile usmerjene k temu cilju. Vložiti kandidaturo nam je bilo dano leta 2011 in to smo tudi storili.

Sedaj jo imamo. Prva klubska razstava Slovenskega kluba za nemške doge bo konec avgusta leta 2012. S podelitvijo nazivov "SloDDC Club Winner 2012" in kandidatur  PRM in CAC-SLO.

Naša gosta bosta legendarna vzrediteljica nemških dog in zelo spoštovana sodnica Marie-José Labrousse iz Francije in vrhunski specialist za nemške doge Jose Garcia Abad iz Španije. Sodniški izbor zagotavlja pravi razstavni spektakel.

Vsi ljubitelji nemških dog, vabljeni 25. avgusta 2012 v Varpolje. Razstava bo v prijetnem, naravnem okolju, tik ob vstopu v Logarsko dolino.


Copyright © 2010 Slovenski klub za nemške doge - Vse pravice pridržane